Rezerwując stolik, pozwalasz restauracji lepiej planować pracę oraz produkcję żywności. Przyczyniasz się tym samym do zrównoważonych działań, które wpływają pozytywnie na kondycję środowiska.
Rezerwacje od 5 osób przyjmujemy mailowo tylko lub telefonicznie.
Jesteśmy otwarci na Wasze potrzeby. Jeśli planujecie zorganizować spotkanie firmowe lub rodzinne prosimy o kontakt mailowy. Istnieje możliwość organizacji spotkania również w dni, gdy restauracja jest zamknięta.
hello@hub-praga.pl
570 610 550
ZASADY REZERWACJI
Rezerwacje potwierdzane są na podstawie opłaty rezerwacyjnej w wysokości 50 zł za osobę. Opłata odejmowana jest od finalnego rachunku w restauracji. W przypadku odwołania rezerwacji na minimum 24 godziny przed opłata podlega całkowitemu zwrotowi.
Zapraszamy z dziećmi w wieku od 8 lat.
Zapraszamy bez zwierząt domowych.
Przy dokonywaniu rezerwacji prosimy o przekazanie informacji na temat ewentualnych alergii. Informujemy, że nie jesteśmy w stanie przygotować menu wegańskiego i bez laktozy.
Oferujemy menu à la carte, a także menu degustacyjne w formie dużej, małej i wegetariańskiej. Stolikom od 5 osób zostanie doliczony serwis w wysokości 12,5%.
Chef’s Table wymaga 100% przedpłaty, koszt menu to 1250 zł za osobę. Podczas wieczoru możemy ugościć maksymalnie 4 osoby. Cena obejmuje menu degustacyjne, natomiast woda, wina, kawy i herbaty są dodatkowo płatne.
Zarezerwowany stolik dostępny jest na czas 3h.
Z szacunku dla naszych pracowników i pozostałych gości prosimy o punktualne przybycie.